مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری و طلاق

سلام خسته نباشید
من نمیتونم با همسرم زندگی کنم ازدواج اجباری بوده 2ساله خونه پدرم هستم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم خانواده امم پشت شوهرم رو دارن هیچ شکایتی هم نکردم بنظرتون چیکار کنم شده ارزوم که بگن بیا این برگه طلاقت توروخدا کمکم کنید با خانواده امم قهرم بحث حتی پول تو جیبی هم ندارم نه کاری نه چیزی اجازه نمیدن بنظرتون چیکار کنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دقیقا سوالتون رو مطرح کنید.اگر مایل بودید تماس بگیرید لطفا
صادقی زاده وکیل