مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات دختر یکساله ام با پدرش

در جلسه با مددکار دادگاه ایشان برای دختر شیرخوار یکساله م هفته ای دو روز و هربار سه ساعت ملاقات در پاسگاه تعیین کرد که با توجه به بررسی های من زمان بیشتری از رای دادگاه در حالت عادی است. متاسفانه من در جلسه این امر را پذیرفتم اما بعد پشیمان شدم و درصدد کم کردن این زمان هستم خواهش میکنم بفرمایید چطور میتوانم درخواست کنم این زمان ملاقات برای بچه این سنی و با توجه به شرایط کرونا کاهش پیدا کند؟ دخترم اصلن با پدرش ارتباط برقرار نمیکند و بی قراری میکند و این مدت طولانی ازار دهنده است

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دادخواست بدید جهت تعدیل ساعت ملاقات و تا می تونید روی همین وابستگی مانور بدید.سوالی داشتید تماس بگیرید.
صادقی زاده وکیل