مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع همسر بعد از طلاق

سلام
بنده یکسال و نیم پیش توافقی از همسرم جدا شدم و بعد مدتی با همکارم‌ در محل کار ازدواج کردم رابطه من و ایشون در حد کلامی و گاهی شوخی بود البته با بقیه همکارها هم همینطور ... محل کار دوربین نصب بود
بعد از مدتی که ایشون متوجه ازدواج بنده با همکارم شد حالا شکایت مبنی بر روابط نامشروع بنده در زمانی که همسرش بودم را کرده و علت جداییمان را حضور روابط با این آقا میداند
من هیچ گونه روابط نامشروع زنا و بوسیدن و بغل و .... نداشتم
البته شکایت شده و دادگاه هنوز حضور مرا نخواسته وقتی خودم پیگیر شدم
متوجه شدم 4 شاهد از محل کار معرفی کرده و دوتای آنها از قبل با من در محل کار خصومت داشتند .
حالا میخواهم بدانم با توجه به ازدواج بنده شکایت ایشون وارد بوده که شاهد معرفی کرده و قاضی چه سند و مدارک قابل قبولی میخواهد ؟
و اثبات روابط منافی عفت و زنا و غیر زنا
چه مدارک قابل قبولی میخواهد

ودیگر اینکه شاهد ها باید 3 ماه دیگر حاضر شوند برای شهادت چرا اینقدر دیر ؟
همسر فعلی بنده هم ناراحت و شاکی است
متشکرم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به محتوای شهادت شهود دارد اگر سوال دیگری دارید می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل