مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت ملک

اپارتمان سند داری را در سال 92 از طریق وکالت بلاعزل خریداری نمودم که البته به همراه ان مبایعه نامه نیز تنظیم شده است. حال در سال 99 دوباره از طریق وکالت فروش، ان را به شخص دیگری انتقال دادم. این معامله نیز مبایعه نامه دارد. حال شخصی که ملک را خریداری نموده برای تنظیم سند قطعی به نام خودش به دفترخانه مراجعه کرده و دفترخانه بعد از استعلام میگوید ملک در سال 98 بازداشت شده است. حال سوال این است که ایا از نظر قانونی برای من مشکلی ایجاد میشود؟ و اینکه برای رفع بازداشت ملک چه باید کرد؟ در ضمن تمامی اقساط وام این اپارتمان را در این 7 سال خودم پرداخت کردم . در واقع خانه در رهن بانک هست.
از لحاظ زمانی برای رفع این بازداشت چقدر زمان لازم است؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمعامله دومی بعد ازبازداشت شدن آپارتمان,انجام گرفت,این معامله باطل است.واگرفقط دررهن بانک بوده,معامله دومی غیرنافذهست.بایدببینید که توسط چه مقامی علیه چه کسی بازداشت شده وسپس فردموردنظررا الزام به رفع بازداشت آپارتمان نمایید.زمانبری آن همانند دیگردادخواستها برای رسیدگی وصدوررای قطعیست.