مشاوره حقوقی رایگان - مشکل برای بیمه بیکاری کارگرم

سلام. من 5 سال کارفرمای مغازه بودم که فقط یک کارگر داشتم. مستأجر مغازه بودم و برای سال ششم با موجر به توافق نرسیدم و مغازه رو تحویل دادم. قرارداد یک ساله با کارگرم 16 خرداد تموم شد و نامه عدم نیاز دادم. اسفند و فروردین که به دلیل کرونا تعطیل بودیم، طبق اطلاعیه ای از صنف برای کارگرم در سایت بیمه بیکاری ثبت نام کردم. خبری نشد. خودم حقوق، بیمه و ... از اسفند تا 16 خرداد رو پرداخت کردم و تصفیه حساب کامل انجام دادم. براش خواستم در سایت بیمه بیکاری ثبت نام کنم، پیغام کد ملی تکراری است داد. خواستم تقاضا برای بیکاری کرونا رو ویرایش کنم، سیستم اجازه نداد. اومدم حذفش کردم تا یه درخواست جدید با موضوع عدم نیاز یا تعطیلی کارگاه بدم تا از 17 سال سابقه اش که حقوق بیکاری استفاده نکرده استفاده کنه، سیستم پیغام میده، شما از درخواست خود صرف نظر کردید. به اداره کار رفتیم می گن شما که انصراف دادید، به شما تعلق نمی گیره. بهشون میگم، این آقا یک ریال که بابت کرونا نگرفته، خودم حقشو دادم. باز هم برام 2 ماه برام کار کرد، سیستم مشکل داره، درخواست مزایای کرونا رو که اصلا نگرفته حذف کردیم. می گن نه باید دوباره یک سال کار کنه تا درخواست بیمه بیکاری بده. لطف کنید راهنماییم کنید چه کار کنم؟ خودم که ورشکست شدم. کارگرم هم 57 سال سنشه و هرجا رفتم میگن تو اشتباه کردی. آخه چه اشتباهی. من حق کارگر و تامین اجتماعی رو کامل دادم، از درخواست کمک کرونا انصراف دادم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اینکه خواسته شما برحق و قانونی است ولی اگر سیستم اداره کار به گونه ای طرااحی شده که چنین مشکلی پیش می آید متاسفانه سیستم صحیحی نیست. می بایست از طریق رییس همان اداره کار آنقدر مراجعه و سماجت به خرج دهید تا حقوقتان زایل نشود وگرنه احتمالا راه دیگری برایتان باز نخواهند کرد