مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خسارت تقلبی

سلام بنده تصادفی داشتم و مقصر بودم طبق کروکی راهنمایی رانندگی
بعد رفتیم بیمه گفت 6 تومن خسارتشه ولی باید ببرید نمایندگی مجاز سایپا درستش کنه و فاکتور اونجا رو بیارید
بعد منم بیخیال شدم چون کوپنمو دادم بهش همچنین بیمه نامه و برگه کمپانی شرکتم دست طرف موند الان رفته نمایندگی اشنا پیدا کرده فاکتور اورده ده میلیون تازه میگه لاستیکم خراب شده پلوسم عوض کردم من چطوری میتونم کارشناسی بگیرم و ثابت کنم ایشون با نمایندگی زدو بند کردن

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام کاربر محترم. درصورتیکه علیه شما طرح شکایت کردند می توانید به کارشناس ارجاع دهید