مشاوره حقوقی رایگان - زمین داخل بافت

اقا زمینی خریداری کردیم ، 12 سال پیش گفتن داخل بافته ، چند سال پیش هم نقشه بافت در دهیاری نصب شده که زمین من داخل ان مشخصه که کاربری ان تو نقشه زراعی کم بازده است ، چون تو بافت بود دیوار کشی کردیم مرتب
پارسال رفتم استعلام کتبی داخل بافت و از دهیاری محل با مهر و امضا دهیار گرفتم ، بعد خواستم بفروشم رفتم استعلام منابع را بگیرم ، متاسفانه گفتن کل منطقه ما تو‌ منابع است و گفتن جز منابع است ، رفتم پیش معاون منابع وقتی بهش گفتم به ما اعلام کردن تو بافته گفت پس اصلن بی خیال استعلام منابع شو
خواستم ببینم بفروشم به مشکل نمیخورم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

زمین داخل بافت زمین منابع طبیعی فروش زمین منابع طبیعی خرید و فروش زمین قوانین خرید و فروش زمین