مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی قرار گرفتن ماشینی در لیست سیاه

سلام پدرم 4 سال پیش فوت کرده و ماشین پژو پارس بنام خود داشته ماشین الان نزد برادرم است و مطلع گشتیم در پاسخ پلیس راهور به شورای اختلاف که حدود 1/5 سال است در لیست سیاه قرار دارد چگونه ماشینی در لیست سیاه قرار میگیرد؟

پاسخ ها :

پلاک خودرو در لیست سیاه خودرو متوفی در لیست سیاه خودرو در لیست سیاه لیست سیاه خودرو خودرو متوفی خودرو