مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شناسنامه به فرزندان بالای 18 سال مادر ایران

عرض ادب و احترام
بادرود فراوان
اینجانب ح.م فرزند ن.م پدر(افغانستان) و ف.ش مادر(ایران)
هستم.
حاصل ازدواج پدر و مادرم پنج فرزند میباشد که سه فرزند اول دارای شناسنامه ایران متولد سالهای شصت و پنج تا شصت و هفت که دوخواهر و یک برادرم میباشند و فامیلی درج شده بر روی شناسنامه هایشان به فامیل مادرم میباشند دو فرزند دیگر که یکی خودم و دیگری برادر کوچکترم هست سالهای هفتاد و یک و هفتاد و پنج است دارای پاسپورت افغانستان به فامیل پدرمان هستیم که برادر کوچکترم در همین چندوقت شناسنامه ایرانیشان پس از ترک تابعیت کشور اول و قبل از تصویب قانون جدید در خرداد ماه سال جاری به فامیلی پدرم گرفتند بنده در همان هجده سالگی درخواست شناسنامه را دادم ولی دیگر پیگیری نکردم لذا پاسپورتم هم به دلایلی تقریبا نزدیک به دو سال است که تمدید و اقامت نزده ام این را هم میگویم که پدرم پس از جداشدن از مادرم پروانه اقامتیشان باطل و به افغانستان بازگشته و با پاسپورت جدید با همان نام قبلی ولی با نام فامیلی جدید دوباره برگشته و ازدواج کرده، مادرم هم که درخواست شناسنامه جدید کرده اسم بنده و برادر کوچیکم در شناسنامه اش نیومده بود که بعداز اون که برادر کوچکم شناسنامه گرفت اسم برادرم رو در شناسنامه مادرم قید کردند حال با این وضعیت که بنده تقریبا بیست و هشت سال سن دارم و پاسپورتم هم اعتباری ندارد و اسمم در شناسنامه جدیدمادرم هم نیامده ولی در شناسنامه قبلی چرا بوده و گواهی ولادتمم هست آیا میتوانم با این مدارک درخواست هویت ایرانم را از اداره ثبت احوال بعمل بیاورم یا خیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مطابق قانون جدید شما می توانید تقاضای شناسنامه نموده و گواهی ولادت و شناسنامه مادر شما برای اثبات تعلق شما به مادر کفایت می نماید...... به نظر می رسد مشکلی برای صدور شناسنامه نخواهید داشت