مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در زمان احضاریه دادسرا

کسی که احضاریه ای با عنوان” توهین به پیامبر بزرگوار اسلام و اهانت به مقدسات در یافت کند و در موقع احضاریه که 5 روز مهلت داشته حضور پیدا نکند جرمش چیست ؟؟؟
احضاریه را به صورت فیزیکی یک مامور اورده است
ایا احضاریه دوم می اید ؟
ایا مستقیم حکم صادر میشود ؟ ایا حضوری برای جلب میایند ؟؟؟ حکمش چیست ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 513 قانون مجازات اسلامی، موضوع اهانت به مقدسات اسلامی در صورتی که جرم ارتکابی مشمول حکم سب النبی (توهین شدید به پیامبر گرامی اسلام و امامان و حضرت فاطمه زهرا و...) باشد اعدام و در غیر این صورت مشمول مجازات حبس از یک تا پنج سال خواهد بود.