مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه

سلام وقت بخیر یک دنیا ممنون از سایت دادراه و وکلای محترم

من سال گذشته درخواست اجرا کردن مهریه م به تعداد 5 تا سکه رو فرستادم که در جلسه اول شوهرم حاضر نشد و رای غیابی صادر شد و ما دنبال ضامن بودیم واسه اجراییه ش
که این پروسه شش ماه طول کشید در شورای حل اختلاف.
بعد از شش ماه حکم اجراییه رو گرفتم بعدش شوهرم رفت اعسار زد که اعسار اولیه ش رد شد باز رفت اعتراض زد که الان پرونده رفته دادگاه حقوقی و واسه دو ماه دیگه وقت رسیدگی صادر شده و باز میخواد شاهد بیاره!!
1- این چطوری میشه که دوباره میتونه شاهد بیاره ؟؟؟؟ واسه 5 تا سکه !!!!!!!
2- الان من نمی تونم با حکم اجراییه که دارم برم اجرای احکام شورای حل اختلاف و نامه یا دستور بگیرم برای حساب بانکی شوهرم؟
3- یک سوال دیگه من الان میتونم برم بقیه مهریه مو اجرا بذارم؟ 95 تا سکه دیگه رو بذارم اجرا چی میشه؟ بازم این مراحل دوباره تکرار میشه؟
4-یک سوال دیگه آیا سند سهام عدالت شوهرم بدرد دادگاه مهریه میخوره؟ قبول میکنند؟ یا الان ببرم دادگاه معرفی کنم یا به شورا معرفی کنم فایده داره؟
5- یا صبر کنم تو جلسه رسیدگی دادگاه که دو ماه دیگه س، سهام عدالت رو به قاضی معرفی کنم؟؟
ممنون میشم از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانید بقیه مهریه را اجرا بگذارید در ضمن اعسار امر حادث شدنی است