مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سه ماشین پشت هم

سلام امروز یک ماشین از پشت به ماشین بنده زد و من به ماشین جلویی خوردم و ماشین من هم از جلو و هم از عقب خسارت دید ولی ماشین پشتی و جلویی خسارت ندیدن و راننده ماشین عقبی میگه من فقط خسارت پشت ماشین شمارو میدم. درصورتی که ایشون حواسشون به جلوی نبود و مشغول کاری بودن، ممنون میشم جواب منو بدید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
همه چی بر میگرده به نظریه کارشناس تصادفات و هر کسی مقصر شناخته شد باید کلیه خسارات رو بده مگه اینکه در صدی از میزان تقصیر رو متوجه دیگری بدونه