مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با سلام
بنده چند سال پیش ماشینم رو به یکی از اقوام نزدیک فروختم و ایشون هم بعد از چند ماه مجدد ماشین رو معامله کرده و یه مدتی هست که برام خلافی میاد بخاطر همین موضوع تصمیم به توقیف خودرو گرفتم. ولی بعد از مراجعه جهت توقیف و انجام دادخواست متوجه شدم که در قسمت خوانده اسم خریدار رو نوشته مطابق قولنامه ای که قبلا نوشته بودیم و با وجود اینکه خریدار از اقوام نزدیک هست و الان هم خودرو دست ایشون نیست آیا امکانش هست که براش مشکلی یا دردسری پیش بیاد؟ چون هدف من فقط توقیف ماشین و فک پلاک هست.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام شما باید در ستون خوانده اسم هر دو خریدار بعدی خودرو را ثبت می نمودید. ضمناً برای خریدار اول چه آشنایی شما نیز هست مشکلی پیش نمی آید در صورتی که بتوانید خریدار بعدی یا منتقل الیه و مالک فعلی خودرو را به دادرسی جلب نمایید. در صورت لزوم می بایست دادخواست جلب ثالث نیز بدهید و اگر فعلاً دادخواستی ثبت نکرده اید می‌توانید ستون خوانده را به شرح فوق اصلاح نمایید