مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خرید خودرو

باسلام. ‌ماشینی رو 8 اسفند 98 خریدیم و بعد از مدت کوتاهی فهمیدیم ارزش ماشین کمتر از قیمت خریداری شده است و فروشنده به ما نگفته با این ماشین سوخت قاچاق کرده و تازه فهمیدیم ماشین تیر خورده حالا میتونیم به دادگاه مراجعه کنیم و پولمون پس بگیریم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه قیمت معامله تفاوت فاحش با قیمت واقعی روز خرید داشته و مغبون واقع شدید میشه دادخواست فسخ به علت خیار غبن داد مشروط بر اینکه اون رو ساقط نکرده باشید ضمنا تیر خوردن یا تخلفات قبلی مالک قبل تاثیری در حق فسخ شما نداره مگر اینکه حکم توقیف خودرو روش باشه