مشاوره حقوقی رایگان - 2 شاهد با نسبت خویشاوندی پسر عمو در یک پرونده علیه 2 متهم دیگر

2 شاهد با نسبت خویشاوندی پسر عمو در یک پرونده علیه 2 متهم دیگر
آیا شهادت این 2 فرد از نظر متهم و قاضی قابل قبول هست ، موضوع سوال ؟ آیا اگر بین دو شاهد در یک پرونده سرقت رابطه خویشاوندی مثل پسر عمو شاهد اول میگه شاهد دوم پسر عموم ، شاهدم هست و در پرونده دیگر 1 ماه قبل هر دو اینها شاهد با هم مورد به عنوان آدم ربایی اتفاق افتاده باشد رضایت داده نشده به شاهد دوم که خواهر شاهد اول دزدیده اطلاعات او را گرفته شاهد دوم سابقه اتهام دزدی دارد خیلی ثابت نشد ، ایا اینجا او میتواند شهادت دهد چون اینجا منافع هر دو شاهد به هم وابسته هست به خاطر رضایت بعد خصومت دارن با متهم هر دو ، ایا شهادت او بر شهادت شاهد دیگر قابل قبول هست رد میشه چون مایبن دو شاهد پرونده در حال بررسی وجود دارد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اطلاعات پرونده خودتون را ناقص دادید ولی شما میتوانید در جلسه استماع شهادت شهود. شهود را به دلایلی که فرمودین جرح نمایید