مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

سلام وقت بخیر
خانومم در زمان خواستگاری گفتن که دیپلم دارن ولی بعد از عقد فهمیدم سوادشون در حد 3 ابتدایی هم نیست تلاش کردم تا لزومیات یک زندگی رو یاد بگیرن ولی نشد الان 1.5سال هست تو خونه خودمونیم 9ماه هم نامزد بودیم بخاطر اینکه ایشون حتی در تصمیم گیری های زندگی هم ناتوان هستن و به پدر مادرشون مراجعه میکنن میخوام از حق تدلیس استفاده کنم امکانش هست؟ با این زمانی که ازش رد شده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مسلما شما بخاطر تحصیلات ایشان با وی ازدواج نکرده داید... به نظر پاسخ منفی است. دادگاه رای تدلیس نخواهد داد.