مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خرید خانه با پول همسر

4 سال پیش با همسرم دوست بودم ایشون مبالغی رو با خواست خود به من میدادن یعنی به کارتم واریز میکردن خودشون میخواستن که منو ساپورت کنن بعد یه سال با هم ازدواج کردیم اما ازدواج ناموفقی داشتیم من اوایل ازدواجم یه منزل خریدم اما بیشتر مبلغ مربوط به خودم بود و خودم کار میکردم الان که میخوام طلاق بگیرم همسرم رفته و بابت پولاهایی که برام واریز کرده شکایت کرده و میگه خونه رو از پول ایشون خریدم خواستم مبالغی هم که دادن اصلا بابت خرید خونه نبوده و اصلا تا یه ماه پیش اصلا همسرم خبر نداشته من خونه خوردم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

ادعای خرید خانه با پول همسر استرداد وجه از همسر استرداد وجه خرید خانه