مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم ضرب و شتم و شاهد دروغ

شوهرخاله خانمم با خانمش درگيري داشته و من يكبار براي نجات خانمش به محل خونشون رفتم و بعد از رفتن شخص تصميم به شكايت عليه من كرده كه مورد ضرب و شتم و توهين قرار گرفته درصورتي كه من اصلا بهش دست هم نزدم حالا در صورت اوردن شاهد دروغ چطور ميتونم از خودم دفاع كنم؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شما هم شاهد ببرید که وی دروغ می گوید و خود خانم وی نیز می تواند شهادت بدهد