مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

با سلام - یک دستگاه آپارتمان را بصورت پیش خرید از مالک (مالک با سازنده قرارداد مشارکت داشت) در دفتر املاک خریداری نمودم . مقرر شد مبلغی را بصورت پیش پرداخت و مابقی را با پیشرفت پروژه پرداخت کنم و 2 قسط نیز برای تحویل آپارتمان و سند باقی ماند. پرداختها به موقع انجام شد در حالیکه به تحویل نزدیک می شدیم سازنده بدلیل بدهی متواری شد. پروژه تعطیل شد و سازنده از مالک شکایت کرد. ظاهرا دادگاه رای به این داده که پروژه را خود مالک به پایان برساند .... زمان تحویل ملک و سند گذشت و من برگه های عدم حضور برای تحویل و سند را نیز گرفتم ............. حالا پس از تماس با مالک .. مالک می گوید چون ملک گران شده می بایست 150 میلیون تومان مجددا پرداخت کنی تا من در دو سه ماه اینده ملک را تحویل دهم و الا ملک تحویل نخواهد شد .... و می گوید بعد می توانم برای دریافت 150 تومنم از سازنده شکایت کنم (در حالیکه من با سازنده هیچ گونه قراردادی نداشته ام ) ....................... حالا من چه کار کنم ؟ صبر کنم ؟ که ظاهرا چون مالک فرد ثروتمندی است اتفاقی نخواهد افتاد ... به علاوه اینکه ممکن است اصلا ملک من را اماده نکند .... یا شکایت کنم ؟
آپارتمان در کرج است ... آیا وکیلی را به من پیشنهاد می دهید ؟ و هزینه وکالت در این پرونده های چقدر است ؟؟

به طور کل با فرار سازنده ، مالک یا همان فروشنده زیر قرارداد مبایعه نامه زده است.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. خاکی هستم وکیل کرج.
شما بر اساس قرارداد و گواهی عدم حضور میتوانید دادخواست مطرح و الزام به تکمیل و تحویل و سند را بخواهید.
در صورت تمایل تماس بگیرید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با طرح شکایت علیه مالک که دادگاه اجازه داده عملیات ساخت را تکمیل کند به حق خود می رسید