مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه دوست دختر برای پس گرفتن هدیه

سلام خسته نباشید من دو سال پیش با یه اقایی دوست بودم و قصدمون ازدواج بود خانوادم مخالفت کردن منم جدا شدم ازش حالا بعد دو سال پیام داده که هدیه هایی که بهت دادم و برگردون وگرنه ازت شکایت میکنم آیا میتونه اینکار و انجام بده ؟

پاسخ ها :

پس گرفتن هدایای دوران آشنایی قبل از ازدواج پس گرفتن هدیه در دوران دوستی استرداد هدایای دوران دوستی استرداد هدایای دوران آشنایی استرداد هدایا پس گرفتن هدایا هدایا هدیه