مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی اجاره بستم

با سلام من سال 97 یه خونه گرفتم برج 12 بود قرارداد بستیم تا برج 12 سال 98 قرارداد بستم امسال گفتم برای قرارداد هی امروز فردا فردا میکرد آخرش هم نیومد (البته هر سال اضافه اش میکردم) چند روز پیش اومد گفت خونه فروختم شما هم 20 روز وقت داری بار کنی بهش گفتم حاجی مگه نگفتی طبق قرارداد قبلی گفت من با تو هیچ قراردادی ندارم 20 هم بیشتر وقت نداری گفتم بابا یک ماه پیش پول امسال که اضافه کردی بهت دادم گفت آقا برو دنبال خونه بگرد 20 فقط بعد بیست روز اگه بار نکردی روزی 50 تومان ازت میگیرم
گفت برو هر کاری میخوای بکن فقط خونه پیدا کن.حالا من موندم خونه نیست چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر قرارداد را تمدید نکرده باشید به اندازه یک ماهی که اجاره دادید حق سکونت دارید------------ شما دنبال منزل جدید بگردید ایشان هم اگر خیلی عجله دارند باید دستور تخلیه از دادگاه بگیرند و شما می توانید از اجرای احکام مهلت بگیرید