مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرما

باسلام بنده حدود 7سال در یک شرکت بدون قرارداد مشغول بکار میباشم و به طور شفاهی قرارداد دائمی طی کرده ام با کارفرما الان بعد7سال به من میگویند باید قرارداد موقت امضا کنی که من امضا نکردم و مرا اخراج کردند و من شکایت کردم و رای حل اختلاف برگشت بکار میباشد ولی کارفرما موافق برگشت بکار نمیباشد اگر پی گیری کنم تا چقدر میتوانم بگیرم که رضایت بدهم ؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با توجه به اینکه شما فاقد قرارداد کار هستید از نظر قانون کارگر دائمی محسوب میگردید.کارفرما چاره ای جز قبول رای اداره کار ندارد.در صورت امتناع میتوانید علیه کارفرما شکایت کیفری نمایید.