مشاوره حقوقی رایگان - راننده مقصر حادثه سال 92

با سلام و درود بنده سال 92 تصادف کردم با ماشین سورای که خودم راننده مقصر شناخته شدم کمرم شکست 6ماه افتادم و خانه نشین شدم کارم که 40روز بود در شرکت ... شروع کرده بودم را از دست دادم در بیمه نامه حوادث به راننده مقصر حادثه تعلق میگرفت ولی گفتن فقط نقص عضو و فوت میخواستم بدانم با توجه به قانون جدید دیه شامل تصادفی که بنده در سال 92 داشتم میشود اگر میشود راهنمایم کنید بخدا نه کمر درستی برام مانده و نه میتونم کار بکنم با تشکر از همه عناصر این راه کار

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر تا کنون بطرفیت شرکت بیمه طرح دعوا نکرده باشید دیه شما بعنوان راننده مقصر قابل مطالبه است.باید بطرفیت بیمه طرح دعوای حقوقی نمایید.