مشاوره حقوقی رایگان - باسلام دعوای لفظی و ترک نمودن خانه توسط خانمم

با سلام خدمت شما بنده یک پسر بزرگ دارم که ازدواج دوم ان هست که دختری برای او نشان کردیم و به پسرم گفتم عقد بکن تا بنده هم از پولی و یک طبقه از منزل شخصی در اختیار شما بگذارم ولی قبول نکرد و گفت تا یک سال من باید این دختر زیر نشان باشد بدون عقد ولی من قبول نکردم و گفتم بنده و امسال بنده در برابر جنگهای نامنظم کردستان سینه سپر کردیم برای امنیت ابو خاک و ناموس بوده که حالا بی ناموسی نباشد ولی خانم بنده گفت نه شما طبقه هم کف در اختیار انها بگدارید بنده گفتم نه تا یکسال دختر یتیمی چون پدر ندارد بدون عقد باشد خوبیت ندارد و بعدا با لحن بدی که پسری با این دیدم و من حاضر با ازداواج نیستم و او دختر بدبخت انگشت نما شود و پسرم ماری جوانا مصرف دارد حالا با دوتا از پسر هایم دست به یکی کردن و به خانه پدر خانمم رفته و شاکی شدن که کتک کاری ما میکند با شمشیر و قمه میخواد سر ما ببرد گفتم راه کار چه هست ایا قانون اموال من تصرف و به انها میدهد بنده هم شاکی شدن که خداگواه خودش خانه ترک نموده ولی تحویل ندادم چه بکنم

پاسخ ها :

ترک منزل توسط زن تصرف اموال پدر ترک منزل