مشاوره حقوقی رایگان - مهلت بانکی اقساط

با سلام .... من یک وام خرید کالا 10 میلیونی از بانک تجارت گرفتم دو ماه 12/98 و 1/99 رو بخاطر مهلت تعویق اقساط بانکی پرداخت نکردم ولی ماهای 2 و 3 رو پرداخت کردم الان که ماه 4 هستیم بانک پیام داده که شما اقساط پرداخت نکرده دارید ..... مگر نه بانک مرکزی مهلت پرداخت داده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

در ستاد ملي كرونا تعويق تصويب شد دو بار هم در ماههاي اخير بر ان تاكيد شد ان مصوبه رو ( شايد با سرچ) در اختيار باشيد
و يا - با مشورت بانكي ديگر

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.