مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرد اشتباهی

سلام
چند روز پیش برای پدرم ابلاغیه اومد مبنی بر اینکه فروش ملک مشاع از طرف دادگستری شهید بهشتی تهران در حالی که ما تو تبریز ساکن هستیم اصلا هم ملکی توی تهران نداریم دادگستری تبریز هم رفتیم گفتن باید برین تهران
پدرم پیره امکان اینکه بیام تهران برا ی اشتباه سخت هست آیا راهی هست بشه از راه دور به دادیاری تهران اعلام کنیم که اشتباه شده شماره تلفن هم جواب نمیدن !!!
با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دقیقا موضوع چیست؟اگر کاری از دستم بر می آید در خدمتم.صادقی زاده وکیل

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق سامانه ثنا و سایت عدل ایران لایحه ثبت و ارسال میشود.
در شهرتان به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید