مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط غبن فاحش و افحش

برحسب معامله مادرم در سال 90 که بعداً اینجانب از موضوع اطلاع یافتم که ملک فوق را بیش از دو برابر پائین تر معامله انجام گرفته که با دادخواست ابطال به دلیل غبن فاحش و افحش راه های اقدام که طرف دعوی ادعای اسقاط غبن فاحش نمیداند که قاضی محترم با رای صادره قطعی به دلیل غبن افحش در سال 94 معامله را ابطال نموداند. که به دلیل فوت مادرم سند ملک را بنام خودم نموده ام متاسفانه اکنون اطلاع یافتم مبنی بر درخواست اعاده دادرسی ماده 477 در سال 94 از استان که طی گذشت 4 سال و ارجاع به دیوان که شعبه دیوان با استناد به اینکه عدم تفکیک غبن فاحش و افحش و در خصوص اسقاط غبن فاحش به افحش هم مربوط می شود و معامله را درست عنوان نموداند اکنون راه حل مشکل چگونه است ایا نظر قاضی محترم دیوان عدم تفکیک فاحش و افحش درست است البته طبق اطلاعات دریافت شده از ارای صادره دیوان درست نیست اکنون چکار کنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حتما پاسخ دعوا را بدهید ودر صورت تمایل وکیل دادگستری اختیار نمایید