مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

با سلام
هشت سال پیش با زوجه ازدواج کردم زوجه باکره هست تمکین نکرده و از حق حبس استفاده میکند و نفقه معوقه که از روز بعد عقد تا چهار سال بعد مطالبه کرد پرداخت کردم مهریه و نفقه جاری هم دارم میدم آیا سرویس طلایی که پدرم سر عقد بهش داد قابل مطالبه هست و میتونیم پس بگیریم؟ مدارکی که در دست داریم فیلم سر عقد و فاکتور خرید هست که تاریخش سه هفته قبل عقد هست به دلیل اینکه ایشون کلاهبردار حرفه ای هست و من سومین نفری هستم که ایشون اینکارو باهاش کرد (دو مورد قبل رو توافقی جدا شدن) قطعا وجود اصل مال رو انکار خواهد کرد یا ممکنه فروخته باشه و یا تبدیل کرده باشه ما به چه طریقی می تونیم محکومش کنیم و طلا ها و یا مبلغ معادل 50 گرم طلا رو پس بگیریم؟ لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید چون توان مالی وکیل گرفتن ندارم و باید جلوی امثال ایشون هم گرفته بشه

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

طلايي كه پدر داده به عنوان هديه است و با توجه به دريافت ان قابل استرداد نيست