مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرمایه گذاری

باسلام. چهار فقره قرارداد سرمایه گذاری ارز دیجیتال با شخصی منعقد نموده ام که مقرر شده سرمایه پذیر با معامله در ارزهای دیجیتال برای هر 100 میلیون تومان مبلغ ماهیانه 25 میلیون تومان سود مشارکت پرداخت نماید.(سرمایه از من و کار در بازار ارزهای دیجیتال با عامل)، در قرارداد صراحتا اشاره گردیده که سرمایه پذیر با علم و اطلاع از بازار ارز دیجیتال سرمایه اخذ نموده و در قبال حفظ اصل سرمایه و پرداخت سود مشارکت مقرر مسئولیت دارد. در حال حاضر و پس از انقضا قرارداد هیچگونه سود مشارکت و حتی اصل پول عودت نگردیده است. آیا اگر از محاکم مطالبه سرمایه و سود مشارکت و خسارت قراردادی کنم امکان ابطال قرارداد بخاطر ربا وجود دارد؟ و آیا اصلا اینگونه قرارداد معامله و سرمایه گذاری ربوی است؟ باتشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام چون مبلغ سود ماهانه بصورت دقیق تعیین شده این احتمال وجود دارد که ظن ربا برود زیرا سود ماهانه در تجارت قابل پیش بینی نیست و شما فقط نمیتوانید بعنوان شریک فقط در سود سهم ببرید و نه در زیان توصیه میشود اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه مطالبه شود و حتما قبل از اقدام قرارداد را جهت بررسی دقیق به یک وکیل نشان دهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
میتوانید از دو راه اقدام کنید :
شکایت کلاهبرداری
دادخواست استرداد وجوه پرداخت شده.
در هر صورت پذیرش دعوای شما بستگی به قاضی رسیدگی کننده و مستندات شما دارد