مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی دو تیکه (کلاهبرداری)

سلام . وقت بخیر خسته نباشید من در یک شرکت حمل و نقل شاغل هستم و حدود 50 روز قبل از رانندگان شرکت با اعتماد کامل یک تیبا خریدم که ایشون هم از بنگاه دوستشون ماشین برای من اوردن و بعد از قولنامه و پرداخت کامل مبلغ برای تعویض پلاک رفتیم به علت دو تیکه بودن خدماتی تعلق نگرفت و اکنون بنگاهی جواب تلفن نمیدن و واسطه که همون راننده شرکت هستند به دلایلی جواب درستی نمیدهند الان من باید چیکار کنم. قبل از خرید ما کارشناس رنگ هم بردیم رنگ دار بودن گفتن ولی دوتیکه بودن چیزی به ما نگفتن و برگه کارشناسی هم ندادند ما فقط با اعتماد کامل که داشتیم این ماشین خریدیم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت داشتن قولنامه نسبت به اعلان فسخ فوری معامله اقدام نمایید و ثمن را درخواست نمایید