مشاوره حقوقی رایگان - دیه عابر پیاده در تصادف

سلام ببخشید من موتور بهم زده و طرف هم فرار کرده و انجا دوربین هم نبوده. فقط صاحب خانه شاهد بود که زده. کل مدارک تکمیل کردم با پزشک قانونی. خواهشا بفرمایید دادسرا چطور قضاوت می کند با این مسئله. پزشک قانونی گفت کل مدارک بعد 48 ساعت به دادسرا میره. خواهشا بفرماید دادسرا بر چه اساسی قضاوت میکنه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت پیدا نشدن ضارب دیه از سوی صندوق دولت پرداخت میشود البته در صورت صحنه سازی مجازات در انتظار شماست