مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تصادف ماشین

سلام خسته نباشید، من پارسال تصادف کردم و الان حدود یک سال از حادثه میگذره تو صحنه تصادف ما راننده ماشین خودمون ماشین رو با سرعت180 چپ کرد، من الان دستم 40 درصد ازکارافتادگی داره، سرم شکستگی داره و گوش و بدنم پر از زخمه، لاله ی یک گوشم هم ازبین رفته ولی هنوز هیچ خبری از دیه نیست
و متاسفانه تو ماشین ما حدود شش نفر بوده الان به من دیه تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز دیه کامل به شما تعلق میگیره در صورت نیاز با شماره 09165269972اینجانب تماس بگیرید