مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت مفقودی برگ کمپانی

باسلام من یه خودرو پلاک قدیم خریدم که برگ کمپانی گم شده برای تعویض پلاک باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر برگ کمپانی خودرو را به هر دلیل مفقود نمودید میتوانید به شرکت خودرو ساز یا نمایندگی رسمی شرکت مراجعه نمایید و تقاضای المثنی نمایید . مدارک مورد نیاز هم به این شرح میباشد :
1. ارائه اسناد دال بر احراز مالكيت اصل و كپي (كارت – سند محضري شناسنامه مالكيت يا برگ سبز)

2. اصل و كپي كارت شناسايي مالك خودرو

3. تعهد نامه محضري بابت سند مفقودي سند (طبق فرم شماره 1)

4. درج آگهي در روزنامه هاي سراسري كثيرالانتشار (يك نوبت) ذكر شماره شاسي شماره موتور، نوع خودرو و شماره انتظامي الزامي مي باشد
5. در صورت عدم مراجعه مالك، وكالت محضري و ارائه كارت ملي وكيل همراه كپي الزامي است.

6. واريز هزینه صدور سند المثنی کمپانی خودرو به مبلغی و به شماره حسابی که شرکت خودروساز مشخص می کند.