مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن حکم شلاق

با عرض سلام
من 20 سالمه و همراه دوتا از دوستام به جرم شرب خمر گرفتن و همون شب از من در پزشک قانونی تست گرفتن و فهمیدن و تا صبح ما رو نگه داشتن و فرداش بردن دادگاه و من اقرار کردم ولی هنوز حکم صادر نشده و هنوز پرونده در شعبه هست. و اولین بارم بوده و فعلا با فیش حقوقی آزادم، من امروز رفتم حرم و اونجا از طرف یکی از اساتید دانشگاه حوزه علمیه توبه نامه نوشتم چیکار کنم که اون 80 ضربه شلاق بخشیده بشه؟من خیلی میترسم

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام توبه اصولا قبل از رای پذیرفته میشه . محکم نمیزنن انشاله بهرحال توبه نامه رو بدین دادستان یا قاضی اجرااحکام شاید از ماده 77 و غیره واست کمک کرد

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

حد زده میشود . راهی نداره.متاسفانه هم اقرار کردین