مشاوره حقوقی رایگان - جریمه پرداخت نکردن حق بیمه

با سلام، احتراماً؛ فرض بفرمایید که اینجانب به علت رد نکردن اسم فردی در لیست بیمه به مدت 5 سال، محکوم شوم،
1. جریمه عدم پرداخت حق بیمه بر چه اساسی است؟
2. حالا علاوه بر مبلغ حق بیمه آن 5 سال، آیا بازهم جریمه ای باید بدهم؟
3. اگر فرضا مبلغ جریمه، دو برابر حقوق پایه وزارت کار باشد، این جریمه یک ماه در سال محاسبه می شود یا اینکه برای هر ماه است یعنی مبلغ حق بیمه پرداخت نشده × 2 می شود؟
4. با توجه به اینکه وضعیت مالی خوبی ندارم، چه باید کنم؟
بسیار سپاسگزار می شوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام. 1- حقوق پایه هر ماه2- جریمه دیرکرد در پرداخت به تامین اجتماعی3- برای هر ماه4- درخواست اقساط بدید به تامین اجتماعی محل