مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام من چند سال سابقه بیمه دارم تو اداره برق فروردین ماه امسال یک ماه بیکار بودم . واسه همکارام که ثبت نام کردن هم کد رهگیری اومد و پیامک . ثبت کردن . بیمه بیکاری شونم واریز کردن ولی من نه پیامک اومده برام نه کد رهیگیری . سوال کردم از شرکت گفت به شما تعلق نگرفته در صورتی که 3 روز پیش تو سایت ثبت نام کردم کد رهگیریم داده منتظر پیامک ثبت شبا هستم. خواهشن اگه میتونید راهنمای بفرمایید . ایا ثبت نامم نتیجه ای هم داره. یا نه . چکار کنم الان. ممنون میشم کسی راهنمای بکنه با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام علت عدم تکمیل شما یا مربوط است به سوابق کاری کمتر یا مربوط به مدارک ابرازی ناقص . از اداره کار پیگیر شوید