مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد مدت کار معین

سلام بنده یک قرارداد "مدت کار معین" با شرکتی دارم که تاریخ شروع آن 98/1/1 و تاریخ پایان آن 98/12/29 است. شرح شغل: انجام امور محوله از سوی شرکت می باشد. الان هنوز قراردادی با من بسته نشده ولی هم بنده سرکار رفتم و هم حقوق دریافت کردم. بنا به دلایلی قصد جدا شدن از محل کار و خاتمه همکاری را دارم با توجه به موافقت مدیر بخش و موافق فردی که کار را از بنده تحویل بگیرد با مخالفت مدیر کل واحد کاریم روبرو شدم. آیا من تعهد قانونی در قبال ادامه ی کار دارم یا میتوانم دیگر کاری انجام ندهم و در محل کار حضور پیدا نکنم ؟(با توجه به اتمام قراردادم)
موضوع دیگر سفته ی حسن کاری که در اختیارشان دارم را میتوانند بر ضد من استفاده کنند؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

اتمام قرارداد مدت کار معین اتمام قرارداد کار ادامه کار قرارداد کار پس گرفتن سفته ضمانت حسن انجام کار سفته ضمانت حسن انجام کار سفته ضمانت سفته کارگر سفته کارگر کارفرما