مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرونده شماره .......با رديف فرعي ...... .در شعبه 19 تجديدنظر-تهران راي صادر شد

سلام و عرض ادب
در مورد پرونده شماره ........ با رديف فرعي ... در شعبه 19 تجديدنظر-تهران رای صادر شد رای صادر شده در این پرونده چیه؟
چون فقط پیام اومده

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر ثنا دارید از ثنا بگیرید در غیر این صورت به شما ابلاغ حضوری میشود یا به شعبه مراجعه کنید

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بایدچندروزصبرکنید تارای به صورت ابلاغیه جدید برای شماپیامک بیاید معمولا اینجوریه ابتدااین چنین پیامکی میاد که رای صادرشده ولی خود رای چندروزبعدش میاد