مشاوره حقوقی رایگان - اموال و مالکیت

باسلام با چندین بار سوال من به پاسخ شفاف نرسیدم لطفا راهنمایی فرمائید. پدری در قید حیاتش ملکی را با میل و تمایل خود در سال 94 در اختیار فرزندانش قرار داده است و نوشته که از تاریخ فوق هیچ گونه دخل و تصرفی را در اراضی فوق نخواهد داشت و فرزندان نیز با توجه به واگذاری ملک از طرف پدرشان، اقدام به تقسیم نامه با توافق کامل نموده اند و هرکس صاحب ملک خود شده اند اینک یکی از فرزندانش مدعی است که پدرتان همان ملک را به من در بنگاه املاک دوباره فروخته است و شاهد دارم آیا پدرم دوباره می تواند همان ملک را به ایشان بفروشد از فرزندان خود رجوع کند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام چون سوال تان وتوضیح شما مبهم است به پاسخ صحیح نمی رسید.باید عین واگذارنامه راشرح دهید تاجواب صحیح بگیرید.بهرحال اگر پدردرقالب هبه یا صلح بشما مال راداده ودرتصرف داشتید پدرنمی تواند به دیگری بفروشد یا واگذارنماید ولی اگردرقالب وصیت بوذه ولو اینکه درتصرف داشتید پدرمیتواند به دیگری واگذارنماید.