مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت اقساط مهریه

ماهیانه مبلغ یک میلیون قسط مهریه میدم ، الان چند وقت ازدواج کردم ، دو تا بچه دختر دارم پیش خودم هستند ، اجاره خونه میدم باید چه اقدامی کنم که قسطم دو سه ماه تعدیل ؟

پاسخ ها :

ناتوانی در پرداخت اقساط مهریه تعدیل اقساط مهریه کاهش اقساط مهریه ناتوانی در پرداخت مهریه در صورت ازدواج مجدد اعسار مهریه اقساط مهریه مهریه قوانین مهریه