مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه اجاره منزل تمدید نشده

سلام خسته نباشید خداقوت 9 سال مستاجرم صاحب خانه ما بعلت مشغله کاری تو این 9 سال دوبار قولنامه نوشتم الان 3 سال از تاریخ قولنامه ام گذشته هر سال تلفنی توافق می گردیم قولنامه جدید تو این 3 سال ننوشته ایم صاحب خانه سال پیش به رحمت خدا رفته با پسر ایشان تلفنی توافق می گردیم و تاریخ قولنامه سه سال پیش مال برج 7 الان بعلت تورم گرانی خانه یهویی زنگ زده میگه دوهفته ای خالی کنید. وگرنه باید ضرر زیان بدید بهش میگم ما تو قول نامه برج 7 نه 4 میگه قول تاریخ نداره وقت ندارید. آیا باتوجه به قولنامه 3 سال پیش که تمدید نشده لفظی بوده می تونه حکم تخلیه بگیره تمام گرایه سروقت دادم شارژ ساختمان
آب برق گاز

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرقولنامه کتبی قبلی,دردوبرگ تنظیم ودو گواه زیر آن را امضاءکرده باشند,موجر می تواند ظرف یک هفته دستورتخلیه را ازقاضی شورابگیرد ومنزل راتخلیه کند.اشتباه شما این بوذ که تمدید راکتبا ننوشتید