مشاوره حقوقی رایگان - کار و امور اجتماعی

بنده در یک کارگاه کار میکردم که بی دلیل بعد از دو سال اخراج کردن که من رفتم شکایت کردم که بعد از نه ماه رای دادگاه بعلاوه رای هفت نفره شورای حل اختلاف به بنده داده شد رای که دادن مبلغی به بنده تعلق گرفت که ندادن که بعد از نه ماه تلافی و شکایت، توقیف دستگاه گرفتم که پول مرا الان نمیده که کار به مزایده کشیده و ضمنا این اثر دوباره از اول به تمامی رای های دادگاه شکایت دوباره کرده
میخواستم در مورد این پرونده مشاوره بگیرم یا وکیل بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شکایتش بجایی نمیرسه. شما بحث مزایده رو ادامه بده