مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز تاسیس داروخانه

با سلام و احترام
هیات عمومی دیوان عدالت اداری حدود یکسال پیش طی رای وحدت رویه محدودیت جدول جمعیتی را از آیین نامه تاسیس داروخانه ها حذف نمود.
بنده در طی این یکسال مرتبا به دانشگاه علوم پزشکی استان جهت صدور مجوز درخواست دادم اما متاسفانه وزارتخانه و دانشگاه رای رو اجرا نمیکنن. بنده دو ماه پیش درخواستی موضوع الزام طرفین شکایت به صدور مجوز در شهرستان و در صورت عدم تمکین درخواست اعمال ماده 93 را تقدیم دیوان عدالت اداری کردم. تا حال حاضر متاسفانه فقط طی پیگیری قاضی محترم گفتند اول اخطار میدیم اگر تا یک ماه اجرا نکردن بعد رای صادر میکنیم
سوالم اینه اول اینکه چرا مستقیما رای صادر نمی شود ؟ و دوم اینکه این پروسه چقد زمان خواهد برد ؟ و سوم اینکه امیدی هست من بتونم از این مسیر مجوز بگیرم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . 1- روال قانونی است 2- بسته به میزان پرونده های موجود در شعبه و اوقات رسیدگی 3- بله میتوانید