مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه

سلام ، من مدتی نامزد بودم و نامزدم در عین معاشقه با انگشت کمی با واژن من بازی میکرد ضمنا بنده ارتجاعی هستم و هیچ دخولی نداشته ام یکدفعه هم ب هاسرار ایشان رابطه مقعدی داشتیم و آلت به یک باره به واژنم برخورد کرد کمی درد داشت آنا اصلا وارد واژن نشد با این تفاسیر خواستارم بدونم واژنم احتمال ضرب دیدی داره و در آزمایش سلامت چیزی مشخصه یا نه

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : اینگونه استعلامات بیشتر از طریق دکتر با آزمایش تشخیص داده می شوند