مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمتی يا جانبازی؟

با سلام
بنده فرمانده پایگاه بسیج هستم
که در سال 94 حین مأموریت تأمین امنیت در منطقه مرزی اروند کنار تصادف میکنم
که این تصادف منجر به قطع دست چپم می‌شود که کمیسیون 134 بنده رو به عنوان معلول حین خدمتی معرفی می‌کند در ضمن درصد مصدومیت 86 میباشد با توجه به معلولیت دائم اینجانب و عدم توان هیچ کاری و بنده در راستای امنیت وطن و اجرای ماموریت مصدوم شدم خواستم بدونم که نظر کمیسیون نمی‌بایست جانبازی باشد؟

و اگر معلول حین خدمتی باشد با توجه به معلولیت من نباید یک مستمری جهت ادامه زندگی تخصص یابد؟

با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید به نظر مزبور اعتراض و تقاضای جانبازی نمایید تا بررسی شود