مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل 74 ضربه شلاق تعزیری به جریمه نقدی

سلام خسته نباشید من همسرم داریم از هم جدا میشیم اقا برای این که منو اذیت کنه ابرو خانوادمو ببره که مجبور شم مهریمو ببخشم برای من پرونده سازی کرده با دوتا عکس با یکی از اشنا ها که من رابطه نامشروع دارم با اون اقا قاضی قبول کرد 74 ضربه شلاق تعزیری حکم داد و منم تهدید کرد که وقتی شلاق خوردی حالیت میشه بلبل زبونی نکن چون وثیقه نداشتم یه جلسه دادگاه حاضر نشدم از خودم دفاع کنم الان 20 روز مهلت داده دادگاه حاضر شم 20 روزم مهلت این داده که اعتراض بزنم هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم که با اقا در ارتباط نبودم میخواستم بپرسم اگه اعتراض بزنم امکانش هست به جریمه نقدی تبدیل شه ؟

پاسخ ها :

تبدیل شلاق رابطه نامشروع به جریمه نقدی اعتراض به رای رابطه نامشروع رابطه نامشروع شلاق تعزیری