مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از دانشگاه

سلام وقت بخیر. عذر میخوام قبلن این سوال پرسیدم ولی متاسفانه نتونستم جواب سوالمورو پیدا کنم.
فرزنده ازاده هستم. به خاطر یه سری مشکلات در مقطع ارشد دو ترم مشروط شدم. از سنواتم نگذشته بود. اخراج شدم. ایا با مدرک لیسانسم میتوانم در استخدامی های ارگان های دولتی شرکت کنم ؟ و اینک اگر بخواهم مدرکمو از دانشگاه کردستان بگیرم. باید کل هزینه ی دانشگاه رو بدهم چون روزانه بودم ؟ امسال در کنکور شرکت کردم. ایا این اخراجی تاثیری در کنکور دارد. ممنونم میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

مدرك كارشناسي شما معتبر است كل هزينه ها ؟ تقاضاي قسط بندي كنيد
اخراجي مقطع ارشد اگر مشمول سربازي باشيد نمي توانيد كنكور بدهيد
البته مواردي بوده كه ،با تعهد عليرغم مشروط شدن توانستن موافقت مسول مربوطه را براي ادامه تحصيل جلب كنن