مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه پایه یکم

باسلام. بنده 19سال پیش معاف شدم . معافیت اعصاب و روان. من گواهینامه پایه سوم و بعد پایه دوم ب 2 هم گرفتم چند سالی هم هست که روی تاکسی کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم الان برای پایه یکم رفتم ثبت نام کردم کلاسه ایین نامه و چند جلسه تپه هم رفتم الان دکتر چشم پزشکی من را فرستاده کمیسیون پزشکی و کمیسیون پزشکی هم هنوز مدارک من را نگاه نکرده گفتن نمیشه گواهینامه بگیری من گواهینامه ده ساله دارم و خدا را شکر تا حالا هیچ مشکلی نداشتم تورا خدا یه راهی جلو پای من بزارید. ممنون از زحماتتون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.