مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی پیمانی

سلام. چند ماه پیش به من تلفنی اعلام کردن استخدامی قبول شدی و برای تکمیل مدارکتو بیار ... من هم زبانا اعلام کردم که مایل نیستم استخدام بشوم و بعد از مدتی نفرات بعد از من مدارکشونو ارائه دادند و الان در مرحله گزینش هستند ... من پشیمون شدم امکانش هست مراجعه کنم و استخدام بشم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تلاش كنيد چون كتبا انصراف نداديد اگر در ان زمان در گير مشكل بوديد ممكن است بتوانيد پاسخ تلفني خودتون و معطوف به ان مشكل توجيه كتيد