مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند موتور سیکلت

با سلام دو سال پیش یک موتور سیکلت خریدم. کارت موتور دستمه، الان صاحب سند خونشو برده پیدا نمیکنم. کل مبلغ و تسویه کردم 100 هزار طلب داره از من، الان باید چیکار کنم؟ قولنامه دارم

پاسخ ها :

خرید موتور سیکلت بدون سند خرید موتور سیکلت قولنامه ای الزام به تنظیم سند موتور سیکلت عدم دسترسی به صاحب سند موتور سیکلت صاحب سند موتور سیکلت تهیه سند موتور سیکلت تنظیم سند موتور سیکلت سند موتور سیکلت